eur:
404.57
usd:
374.19
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Mától változik a vasúti menetrend!

Hétfőtől változik a vonatok menetrendje, véget ér a nyári menetrendi időszak - tudatta a MÁV-Start Zrt.

A vasúttársaság közleménye szerint augusztus 29-től visszaáll a nyári menetrendet megelőző, megszokott közlekedési rend a személyszállító vonatok közlekedésében. A változások elsősorban a Balaton közlekedését érintik, ugyanis a nyár végétől már kevesebb vonat közlekedik az üdülőhelyre.

Az érvénybe lépő változásokat magába foglaló belföldi menetrendről az utasok a www.mav-start.hu oldalon tájékozódhatnak, illetve a helyi tarifával hívható Mávdirekt-vonalon, a 0640494949-es telefonszámon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

Az éves menetrend, valamint az életbe lépő módosítások az Elvira internetes menetrendi keresőben is rendelkezésre állnak - közölte a MÁV-Start Zrt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 28. 17:53
×
×
×
×