eur:
401.9
usd:
370.73
bux:
74186.61
2024. október 21. hétfő Orsolya

Az MSZP a devizahitelesek problémáinak megoldását sürgeti

Az MSZP javaslatainak törvénybe iktatásával, és ehhez rendkívüli parlamenti ülésszak összehívásával meg lehetne oldani a devizahitelesek gondjait - mondta Szanyi Tibor.

A szocialista képviselő szerint a kormány több mint négyszáz napja semmit nem tett azokért, akiket a lakásuk elvesztése fenyeget, a havi törlesztőrészletek emelkedése pedig már nem csak a többszázezer magánadóst fenyegeti, hanem vállalkozásokat is.

Szanyi Tibor hangsúlyozta: egy csődhullám az üzleti szférában több százezer munkahely létét kockáztatná.

Címlapról ajánljuk
Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Moldovában elnökválasztást és az uniós csatlakozásról szóló konzultatív népszavazást tartottak a hétvégén. Előbbi a regnáló elnök első fordulós győzelmét hozta, ám hogy a második fordulót is megnyeri-e majd, az nyitott kérdés Pászkán Zsolt, a Külügyi Intézet külső munkatársa szerint.

Koji László: Magyarországon is sikere lehetne az úgynevezett osztott tulajdonú lakásoknak

Az építőipar jelentős részét helyzetbe hozza a kormány által bejelentett új gazdaságpolitikai akcióterv, és emellett várhatóan abban is sokat segít majd, hogy megoldja sok fiatal lakhatási gondját – mondta az InfoRádióban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke. Beszámolt egy itthon teljesen új lakásvásárlási konstrukcióról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×