eur:
400.48
usd:
367.28
bux:
74443.22
2024. október 15. kedd Teréz

Csütörtök hajnalig lezártak egy sávot az M0-áson

Veszélyessé vált, ezért lezártak egy sávot az M0-s autóúton, emiatt több autópálya irányában is torlódás várható - közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt.

Az M0-s autóút bal pályájának 21-es kilométerszelvényében, a soroksári Duna-ág hídjának haladó sávjában meghibásodott a hőtágulást kiegyenlítő úgynevezett dilatációs szerkezet, a közlemény szerint a forgalom számára veszélyessé vált, ezért a balesetek elkerülése érdekében a teljes sávot lezárták.

Az egysávos forgalomkorlátozás miatt Budapest és az M5-ös autópálya felől az M1-es, az M6-os és az M7-es autópálya irányába haladóknak torlódásra kell felkészülniük.

Mint írták, az útszakasz sürgős javítását a társaság azonnal megrendelte, a hiba elhárítását várhatóan kora este megkezdik. A több autópálya közlekedését is érintő forgalomkorlátozás előreláthatóan csütörtök hajnalig tart - tette hozzá az autópálya-kezelő.

Címlapról ajánljuk
Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Ha lesz is egyfajta megállapodás Kína és az EU között, annak ellenére az európai gépjárműipar elég nagy gondban van hosszú távon is – mondta Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a növekedési kilátásokról, az inflációs veszélyekről és az amerikai elnökválasztás kockázatairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×