eur:
385.98
usd:
354.98
bux:
68851.75
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Hende Csaba: A békefenntartás olyan cél, amelyért érdemes dolgozni

A békefenntartás olyan cél, amelyért érdemes küzdeni, érdemes dolgozni - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter Pákozdon, a magyar békefenntartók napján az afganisztáni küldetésre induló honvédek kibocsátó ünnepségén.

Hende Csaba a Katonai Emlékparkban, a békefenntartók emlékműve előtt tartott ceremónián arra hívta fel a figyelmet, hogy a békefenntartás mindig kockázattal jár, s sokszor nem, vagy legalábbis nem azonnal követi siker az elvégzett munkát. "Mégis olyan cél, amelyért érdemes dolgozni és érdemes küzdeni."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Hamar lendületüket vesztették a tőzsdék

Hamar lendületüket vesztették a tőzsdék

Kedvező nemzetközi hangulattal számolhatunk a mai kereskedés során, hiszen tegnap megérkezett a hét legfontosabb adata, mely szerint az amerikai infláció a vártnál kedvezőbben alakult áprilisban, ennek hatására pedig mindhárom vezető amerikai indexet történelmi csúcsra küldték tegnap. Ezek után az ázsiai piacokon is pozitív hangulat uralkodott, azonban az európai tőzsdéken csak iránykeresés lászik. Itthon az utolsó blue chip is közzétette első negyedéves gyorsjelentését, a Magyar Telekom a bevételek és az EBITDA jelentős növekedéséről, valamint az idei profitvárakozás megemeléséről számolt be - a jelentést követően emelkedik a Telekom árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×