eur:
390.19
usd:
365.23
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

"Eddig az MDF követte el a legnagyobb hibát a kampányban"

Eddig csak az MDF követett el nagy hibát a választási kampányban a jelöltekről készített videóval és Bokros Lajos televíziós táncával - mondta az InfoRádiónak a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa. Nagy Attila Tibor szerint az MSZP számára most Gyurcsány Ferenc jelent kockázatot.

Sok bakit eddig nem lehetett látni a pártoktól a kampányban, mert szemmel láthatóan ügyelnek arra, hogy minél kevesebb hibát kövessenek el - mondta az InfoRádiónak a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa.

Az eddigi legismertebb bakiparádé a Magyar Demokrata Fórumhoz köthető, a párt honlapjára kitett, a jelöltekről forgatott videók és az abból készített összeállítás miatt - véli Nagy Attila Tibor, aki hozzátette: Bokros Lajos tánca is kínos lehetett az MDF számára.

Az elemző szerint a volt pénzügyminiszter célja az lehetett, hogy megkedveltesse magát a nézőkkel, és elhitesse, nemcsak egy közgazdász, de ki tud lépni a szakemberi státuszából és egyszerű emberként is tud viselkedni.

Kérdés azonban, hogy a néző el tudja-e fogadni Bokros Lajost ebben a szokatlannak tűnő szerepben.

Gyurcsány Ferenc váratlan felbukkanásáról, illetve a fideszes és jobbikos visszaléptetésekről Nagy Attila Tibor azt mondta: ezek nem olyan mértékű hibák, mint amilyen négy évvel ezelőtt a Vizsla- vagy a szerverügy volt.

Hozzátette azonban, hogy Gyurcsány Ferenc újbóli színre lépése zavaró lehet az MSZP kampányában, mert Mesterházy Attilával ellentétben a volt kormányfő konfrontatívabb.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×