eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ferihegyen is szigorítottak

Megszigorították a Ferihegyi nemzetközi repülőtér biztonsági intézkedéseit; a szigorítást a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság a Delta-Northwest amerikai légitársaság egyik repülőgépe elleni pénteki terrortámadási kísérlettel indokolta.

Az amerikai légitársaság Amszterdamból Detroitba tartó járatát, 290 emberrel a fedélzetén, egy nigériai muzulmán férfi próbálta meg felrobbantani, sikertelenül.

Az RRI most azt közölte: saját hatáskörében több operatív intézkedést vezetett be a Ferihegyi repülőtéren. Mint írták, a légi közlekedés védelmét szolgáló biztonsági vizsgálatok szigorítását több ponton az utazóközönség is érzékelheti.

Az RRI fokozott rendőri jelenléttel, alaposabb utas- és csomagátvizsgálással szűri az utasokat, jelentősebb torlódás azonban nem várható - közölték.

A most bevezetett intézkedések célja, hogy a jövőben még intenzívebb ellenőrzéssel és rendőri jelenléttel biztosítsák Ferihegy légi közlekedésének védelmét, és továbbra is megelőzzék az esetleges terrorcselekményeket - írták.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×