eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A Bookline.hu az év internetes kereskedője

A közönségszavazás, majd azt követően a szakmai zsűri döntése alapján a CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életre hívott "Év Internetes Kereskedője Díj" 2009. évi nyertese a Bookline.hu online áruház lett. "Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője" címet a Bigyoshop.hu kapta. Az idei évben először "Az Év Innovatív Kereskedője Díjat" is kiosztották, amelyet a Netpincér.hu érdemelt ki.

A Bookline.hu az ötödik alkalommal megrendezett verseny során immár másodjára nyerte el a címet. Az InfoRádióval egy cégcsoportba tartozó Bookline Magyarország legnagyobb internetes kereskedője, amely a magyaron kívül jelen van a román és a szlovák internetes piacon is.

A Bookline üzletfejlesztése során kiemelt hangsúlyt fektet a tevékenységi körének folyamatos bővítésére. A klasszikus antikvár és új könyvek mellett jelenleg idegen nyelvű könyvek, műszaki és drogériai termékek, játékok és ajándékok is szerepelnek a kínálatában.

2009-ben a Bookline márka elnyerte a Superbrands címet és ezzel egy időben a XVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) az Év Kereskedője díjjal jutalmazta.

"Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője" címet a Bigyoshop.hu kapta, amely a különleges ajándékok egyik legnépszerűbb és a leglátogatottabb online ajándékboltja. Olyan termékeket forgalmaz, amelyekhez korábban nehezen lehetett Magyarországon hozzájutni. Profiljuk elsősorban vicces, nem mindennapi ajándékok forgalmazása.

"Az Év Innovatív Kereskedője Díjat" a Netpincér.hu kapta, amely - saját jellemzése alapján - nem más, mint a világ konyhaművészete a képernyőn. Az internetes felhasználók kényelmesen és egyszerűen válogathatnak bármely, Magyarországon a megadott címre házhoz szállító étterem kínálatából.

A világhálón lebonyolított vásárlások száma alapján a NetPincér.hu ma az egyik legszívesebben használt szolgáltatás a magyar internetezők között.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×