eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

Ellenőrzésekre számíthatnak a teherautósok

Átfogó, országos közlekedésbiztonsági akciót tart a rendőrség csütörtökig. Elsősorban a tehergépjárművek közúti közlekedésével kapcsolatos szabályokat, különösen a vezetési és pihenőidők betartását ellenőrzik.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint a fokozott ellenőrzést egy európai szintű akciósorozat részeként hajtják végre, legalább napi 8 órában, azokon a helyszíneken, ahol adottak a tehergépjárművek biztonságos leállításának és a technikai ellenőrzéseknek a feltételei. Az akcióban a Nemzeti Közlekedési Hatóság is részt vesz, illetve Szlovénia és Magyarország határ közeli területein a rendőrök közösen ellenőrzik a tehergépjárműveket.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×