eur:
393.88
usd:
364.83
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Két busz ütközött Szombathelyen - képekkel

Huszonnégyen sérültek meg, amikor két autóbusz összeütközött kedd délután Szombathelyen - közölte a rendőrség.

A balesetnek csak könnyebb sérültjei vannak, őket a mentők a Markusovszky Kórházba szállították - tájékoztatott Szalai Ferenc alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A távirati iroda úgy tudja: a baleset nem sokkal délután három óra előtt történt. A Szombathelyről Egyházashollósra tartó autóbusz a négysávos Körmendi út városból kivezető szakaszán, a külső sávban lassított, majd megállt. A mögötte haladó helyi járatú autóbusz - mindkét jármű a Vasi Volán Zrt. tulajdona - hátulról belehajtott.

Az autóbusz vezetője valószínűleg figyelmetlen volt, nem tartott kellő követési távolságot - közölte Rónay András alezredes, a helyszíni szemlebizottság vezetője.

Egy szemtanútól arról számolt be, hogy az autóbusz vezetője azért állt meg, mert az egyik pedálról leesett a gumi borítás, azt szerette volna visszarakni.

Az elöl haladó autóbuszon főleg fiatalok, diákok utaztak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×