eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Lázár Zoltán bronz-, a magyar csapat ezüstérmes a kettesfogathajtó vb-n

Lázár Zoltán elrontotta a vasárnapi akadályhajtást, így az elsőről harmadik helyre esett vissza egyéniben, míg a Lázár Vilmossal és Selyben Zsolttal kiegészülő magyar csapat megtartotta ezüstérmes pozícióját a Kecskeméten rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.

A vb kettős holland sikerrel zárult, ugyanis egyéniben a maratonhajtás után még második Harrie Verstappen nyert a svájci Beat Schenket megelőzve, míg a válogatottak küzdelmében a Verstappen mellett Benny Gosschalk és Mieke van Tergouw alkotta holland trió győzött a magyarok előtt.

Lázár Zoltán, akinek akadályhajtásban kettes vb-n még soha nem volt verőhibája, azzal a tudattal indult neki Verstappen két verése és időtúllépése nyomán, hogy hibátlan hajtással mindkét aranyérem a magyaroké lesz, de az egyéni győzelem még egy hibával is megvan. Ugyanakkor bizonytalanul hajtott, s három labda is leesett a bójákról, ráadásul jelentősen túllépte a limitidőt, így nemhogy a csapatnak nem sikerült élre ugrania, de egyéniben is a dobogó harmadik fokára szorult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×