eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Fél áron vonatozhat az ünnepi tűzijátékra

Az augusztus 20-i ünnepségek miatt megváltozik a személyszállító vonatok menetrendje. Az utasok az ünnepi rendezvényekre 50 százalékos vasúti kedvezménnyel érkezhetnek a fővárosba.

Az ország számos pontjára indít mentesítő vonatokat az augusztus 20-ai ünnepi tűzijáték után a MÁV-Start Zrt. Szóvivőjük, Balogh-Fazekas Anita elmondta: a többi mellett Győrbe, Szegedre, Pécsre és Kiskunhalasra indulnak vonatok este 11 óra után.

A félárú kedvezményt azok vehetik igénybe, akik belföldről, 19-e 0 órától érkeznek a fővárosba, a Nyugati, a Keleti vagy a Déli pályaudvarra, és legkésőbb 21-én éjfélig hazautaznak.

Hozzátette: a debreceni virágkarneválra is számos mentesítő vonatot állít forgalomba a közlekedési vállalat.

Elmondta azt is: már 19-én, szerdán az ünnepnapokon szokásos menetrend szerint járnak a vonatok, és egészen szombatig ez lesz érvényben. Részletes információkat itt olvashat.

Hanganyag: Szépvölgyi István

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×