eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Nagy dugó a III. kerületben - ki tudott a forgalmi rend változásáról?

Békásmegyerig ért a kocsisor kedden az óbudai Flórián tértől, mert az Árpád hídra csak egy sávon lehet felhajtani a Szentendrei út felől - panaszolta az InfoRádiónak a III. kerület polgármestere. Bús Balázs leginkább azt kifogásolja, hogy a fővárosi önkormányzat a környéken élők és közlekedők értesítése nélkül változtatta meg a forgalmi rendet.

A kerületi önkormányzat, a rendőrség és a lakosság tájékoztatása nélkül változtatta meg a főváros a forgalmi rendet az Árpád híd budai hídfőjének környékén - mondta az InfoRádiónak a III. kerület polgármestere.

Bús Balázs arról számolt be, hogy kedden hatalmas volt a dugó, a Flórián tértől csaknem Békásmegyerig állt a kocsisor, pedig még le sem zárták a felújításra váró Margit hidat. A polgármester közölte: szeretné látni a változással kapcsolatos környezeti és közlekedési hatástanulmányokat.

Értelmetlennek tűnik, hogy az Árpád hídra a Szentendrei útról csak egy, míg a Lajos utca felől két sávon lehessen felhajtani - mondta Bús Balázs, aki a kerületi önkormányzat szakértőivel is szeretné megvizsgáltatni a forgalmi rend változását előkészítő szakmai anyagokat.

Hagyó Miklós városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes sajtóosztályán az InfoRádiót arról tájékoztatták, hogy Óbuda forgalmi rendjének megváltoztatásáról közleményben és sajtótájékoztatón is informálták a lakosságot.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×