eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

A BKV-botrány újabb állomása: felmondtak Hagyó emberének

Rendes felmondással, a mai nappal megszüntették Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes szóvivőjének munkaviszonyát a BKV-nál. Erről Kocsis István, a társaság vezérigazgatója számolt be.

Korábban az Index írta meg, hogy a politikus tanácsadója a BKV-nál is alkalmazásban áll. Az internetes újság úgy tudja: Horváth Éva az elmúlt két és fél évben mintegy 10 millió forintnyi prémiumhoz jutott a cégnél.

Horváth Éva az Indexnek elismerte, hogy mindkét helyen dolgozik, de hozzátette: a nemzetközi és a hazai gyakorlatnak megfelelően, mint kommunikációs szakember, és amíg nincs összeférhetetlenség, addig annyi helyen vállalhat munkát, amennyit teherbírása enged.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×