eur:
389.65
usd:
363.79
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Megnyitották az M3-ast, nem zárják le ismét éjszaka

Megnyitották az M3-ast. Reggeltől óriási torlódások voltak, egy leszakadt hídelem miatt. A terelések után 16 óra után megnyitották a forgalomnak a lezárt útszakaszt. Kivételesen, a korábbi tervekkel ellentétben, nem lesz éjszaka zárás.

Az autópályát eredetileg hajnalban nyitották volna meg a gödöllői csomópont éjszaka végzett építési munkálatai után, ám egy hajnalban ledőlt hídelem miatt eddig egész nap elterelték a forgalmat Mogyoródnál illetve Gödöllőnél.

Az építkezés a tervekkel ellentétben ma éjszaka nem folytatódik: este 10 órától holnap reggel 5-ig ismét teljes szélességében lezárták volna az M3-as autópályát a gödöllői csomópont térségében, de aztán a terv változott. Az M31-es autópálya építési munkálatai tavasz óta tartanak; a jelenlegi csomópont minden ága más nyomvonalra kerül, illetve új hidak is épülnek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×