eur:
400.13
usd:
367.51
bux:
74736.55
2024. október 15. kedd Teréz

Két vonalon szünetel a vasúti közlekedés Zala és Somogy megyében

Két vonalon is szünetel a vasúti közlekedés Zala és Somogy megyében a kedd délutáni vihar miatt - közölte a MÁV az MTI-vel.

A vasúti sínekre dőlt fák, illetve a felsővezeték-szakadás miatt szünetel a vasúti forgalom a Budapest-Nagykanizsa-Gyékényes vonalon Nagykanizsa és Gyékényes között, valamint a Dombóvár-Kaposvár-Gyékényes vonalon Kaposvár és Gyékényes között - mondta Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője.

Hozzátette: ha a helyzet nem javul, akkor valószínűleg vonatpótló autóbuszokkal fogják biztosítani a közlekedést.

Címlapról ajánljuk
Nem leszek másodhegedűs - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár
Folyamatos patthelyzet Ausztriában

"Nem leszek másodhegedűs" - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár

Noha a szeptember végi ausztriai parlamenti választásokon fölényes győzelmet arató radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke továbbra is a leghatározottabban magának követeli a kormányalakítást, koalíciós partner híján aligha lesz lehetősége erre, a szélsőjobboldalinak tartott párt vezetője hiába szólította fel Karl Nehammer kancellárt, a konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) elnökét a koalícióban való másodhegedűs szerepének elvállalására, Nehammer hasonló határozottsággal nemet mondott.

Vitézy Dávid: azt üzenték a választók, ha marad is a főpolgármester, a dolgok nem mehetnek tovább úgy, mint eddig

Ki kell jönnünk abból a politikai mocsárból, ahol mindenkinek megvan a maga dumája, de a vége az, hogy a város akármelyik részére is nézünk, nem fejlődik – mondta Vitézy Dávid, a Fővárosi Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője. Az InfoRádió n című műsorában beszélt a Fővárosi Közgyűlés feloszlatásának esélyeiről, a 15 perces városról és a HÉV-ek jövőjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×