eur:
400.13
usd:
367.51
bux:
74736.55
2024. október 15. kedd Teréz

Egy halott és három sérült a pécsi közlekedési balesetben - képek

Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek, amikor két személyautó frontálisan ütközött Pécsett pénteken reggel.

A baranyai rendőrség sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy a két jármű nem sokkal reggel hét óra előtt, eddig ismeretlen okból rohant egymásnak.

A balesetről készült megrázó felvételek itt megtekinthetők.

A rendőrségtől származó információk szerint a város határában a három sávos úton egy kanyarban kezdett előzni egy autós, aki frontálisan ütközött egy szemből érkező kocsival, majd az a kocsi is ütközött, amelyet előzni próbált - írja a Dunántúli Napló.

A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette, hárman súlyos sérüléseket szenvedtek, egyikük állapota válságos - az életéért jelenleg is küzdenek a mentősök.

A baleset miatt az útszakaszt lezárták, a teljes forgalmat elterelték Istvánakna felé.

Címlapról ajánljuk
Nem leszek másodhegedűs - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár
Folyamatos patthelyzet Ausztriában

"Nem leszek másodhegedűs" - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár

Noha a szeptember végi ausztriai parlamenti választásokon fölényes győzelmet arató radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke továbbra is a leghatározottabban magának követeli a kormányalakítást, koalíciós partner híján aligha lesz lehetősége erre, a szélsőjobboldalinak tartott párt vezetője hiába szólította fel Karl Nehammer kancellárt, a konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) elnökét a koalícióban való másodhegedűs szerepének elvállalására, Nehammer hasonló határozottsággal nemet mondott.

Vitézy Dávid: azt üzenték a választók, ha marad is a főpolgármester, a dolgok nem mehetnek tovább úgy, mint eddig

Ki kell jönnünk abból a politikai mocsárból, ahol mindenkinek megvan a maga dumája, de a vége az, hogy a város akármelyik részére is nézünk, nem fejlődik – mondta Vitézy Dávid, a Fővárosi Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője. Az InfoRádió n című műsorában beszélt a Fővárosi Közgyűlés feloszlatásának esélyeiről, a 15 perces városról és a HÉV-ek jövőjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×