eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Tűz pusztított Pécelen

Kigyulladt egy önkormányzati tulajdonban lévő társasház tetőszerkezete csütörtök délután Pécelen. A tűzoltók eloltották a tüzet, ám az anyagi kár jelentős, meghaladhatja a 10 millió forintot - mondta el a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

Kigyulladt egy kétemeletes, önkormányzati tulajdonú társasház tetőszerkezete Pécelen, a Kossuth Lajos utcában - mondta el a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban.

Molnár Péter közölte: a tüzet eloltották, az anyagi kár viszont "bőven több mint 10 millió forint". Az önkormányzatnak több lakó elhelyezéséről is gondoskodnia kell.

A szóvivő szerint a kigyulladt épület közvetlen közelben nem volt másik lakóépület, ugyanakkor az oltást "borzasztóan nehezítette a hőség". Emiatt több tűzoltót is az orvosoknak kellett ellátniuk, mert oltás közben nagyon felforrósodott a testük.

Címlapról ajánljuk
Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Fordulat a használtautó-piacon, de korai még az öröm

Egyre olcsóbban lehet új autókat vásárolni, ami idővel kedvező hatással lehet a használt autók piacára – mondta az InfoRádióban a hasznaltauto.hu márkamenedzsere. Lőcsei Dániel hozzátette: az árak várható mérséklődésével hosszabb távon megfiatalodhat az autópark.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Drágul két budapesti strandfürdő

Drágul két budapesti strandfürdő

A fővárosi fürdők többségét működtető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-nek két olyan strandfürdője van, amelyek kizárólag szezonálisan, a nyári időszakban üzemelnek. A következő napokban mindkettőt megnyitják, így teljessé válik a fürdővállalat kínálata - írja a Termál Online.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 16. 20:45
×
×
×
×