eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Díjat kapott a Feszti körkép

Kiosztották a Kamera Hungária televíziós fesztivál díjait, a televíziós szakma legjelentősebb hazai seregszemléjén összesen 104 televíziós műsor versengett. A zsűri minden eddiginél több, 532 pályaműből választotta ki a kategóriák nyerteseit. A színes riport kategóriában a Magyar Televízió Feszti körkép című fesztiváljáró kulturális magazinja nyert, a díjat Heltai Péter producer vette át.

A Feszti körkép egy éve indult a Magyar Televízióban. A vasárnap délutánonként jelentkező műsor célja, hogy a kulturális fesztiváloktól a "hagyományos, össznépi fesztiválokig" mindenféléről beszámoljon - mondta az InfoRádiónak a kulturális magazin felelős szerkesztője.

A készítők új, korszerű formában akarták bemutatni a televízióban már sokszor látott fesztiválokat, ezért olyan fiatal műsorvezetőket kerestek, akik még nem szerepeltek a tévében.

A műsorban látható flash animációkat Csáki László és Pálfi Szabolcs készíti - tette hozzá Kopper Judit.

A Feszti körkép producere Heltai Péter, felelős szerkesztői pedig Görög Athéna és Kopper Judit.

A Kamera Hungárián a színes riport kategóriában díjazott adásban a két műsorvezető, Todd G. Williams és Demeter Géza egy kecskeméti ragtime találkozóról számolt be - mondta Kopper Judit.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×