eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma

Herényi: 27 MDF-eset fenyegettek meg a fideszesek

A Magyar Demokrata Fórum frakcióvezetője szerint összesen 27 MDF-es képviselőjelöltet kerestek meg 13 megyében fideszes politikusok azzal a céllal, hogy fenyegetéssel vagy ígéretekkel megpróbálják rábírni őket a visszalépésre. A Fidesz gyerekes vádaskodásnak nevezte az elhangzottakat.

Herényi Károly elmondta: a 27 érintett jelölt beszámolóját a párt ügyvédnél letétbe helyezte, és abban az esetben lépnek a nyilvánosság elé, ha bármelyik fenyegetés teljesül.

A politikus ezt a döntést azzal indokolta, hogy meg kívánják védeni jelöltjeiket, valamint nem szeretnék, hogy a kampány hátralevő része erről az ügyről szóljon.

Egy fideszes képvisől már visszaléptetett pártja hasonló vádak miatt.

"Gyerekes vádak"

A Fidesz gyerekes vádaskodásnak nevezte az elhangzottakat.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője közölte: "az MDF gyerekes vádaskodásaival kapcsolatos véleményünket ügyvédi letétbe helyezzük. A Magyar Demokrata Fórumnak továbbra is sikeres választási szereplést kívánunk, a jövőbeni együttműködés reményében".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×