eur:
395.28
usd:
366.7
bux:
65382.19
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A posta szerint a Magyar Vizsla kiadója nem fizet

A Magyar Posta munkatárasainak önérzetét, becsületét és közmegbecsülését sérti, hogy a Magyar Vizsla kiadója a mai napig nem fizette ki a társaságnak a kiadvány terjesztéséért járó 7 millió forintot - mondta a vállalat szóvivője.

Tomecskó Tamás közölte: a postások becsülettel és tisztességgel elvégezték a 3 millió példány kézbesítését.

"A Magyar Vizslát kiadó Adózók Érdekvédelmi Szövetsége mintegy 7 millió forinttal adósa a postásoknak az elvégzett munka után. A Magyar Posta a kiadótól átvett 3 millió példányt a szerződésben vállalt feltételekkel határidőre és jó minőségben kézbesítette" - mondta a szóvivő.

Hozzátette: erről az Adózók Érdekvédelmi Szövetsége közös ellenőrzéseken is meggyőződhetett volna, amelyre azonban a kiadó nem tartott igényt.

A kiadó emellett nem igényelte, hogy valamennyi címhelyre a postások juttassák el a kiadványt, így 770 településen a Magyar Posta nem kézbesítette a Magyar Vizslát.

Tomecskó Tamás közölte, hogy a Magyar Posta, a fizetési határidő lejártát követően, ügyvédi felszólítást postázott a szövetségének, amelyben a számla kiegyenlítésére, a 7 millió forint megfizetésére szólította fel a kiadót.

Horváth Éva, a Magyar Vizslát kiadó Adózók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke az MTI-nek nem adott egyértelmű választ arra, hogy tartoznak-e a Postának vagy sem.

Mindössze annyit mondott, hogy nem zárkóznak el a fizetéstől, de jelenleg "levelezésben vannak, és szeretnének néhány dolgot tisztázni" a társasággal.

A lapot kiadó vállalkozó elmondta: egyesületük "kifizette a legutóbbi terjesztést, de egy bizonyos összeg fennmaradt".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×