eur:
393.73
usd:
365.07
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Az internetezők a Sportkórházat tartják a legjobbnak

A Sportkórház, hivatalos nevén az Országos Sportegészségügyi Intézet lett az év kórháza az internetes szavazás eredményeként. A Sportkórház mögött a Nagykanizsai Városi Kórház lett a második, a Pécsi Tudományegyetem Balesetsebészeti- és Kézsebészeti Klinikája pedig a harmadik.

Az Országos Sportegészségügyi Intézet lett az év kórháza, legalábbis a házipatika.com internetes oldalon szervezett szavazás eredménye alapján.

A honlap ügyvezető igazgatója elmondta: szeptembertől év végéig 63 ezer szavazatot regisztráltak, a legtöbben a Sportkórházként közismert intézményt találták a legjobbnak.

Kocsis Gábor közölte: a betegek voksolhattak az orvosok és az ápolók szakmai munkájáról, az infrastruktúra fejlettségéről, valamint a környezetről és a tisztaságról is.

A szavazók elégedettebbek az orvosok és ápolók munkájával, mint a kórházi infrastruktúrával - tette hozzá.

Az ügyvezető igazgató emlékeztetett arra, hogy a felmérés nem reprezentatív, de az eredményre - a voksok nagy száma miatt - odafigyelnek az egészségügyi intézmények.

Berkes István, a Sportkórház főigazgató-főorvosa szerint elsősorban a sportolók gyógyítása által diktált magas színvonalú munka és az ellátás családias jellege juttatta az intézményt az első helyre.

Rácz Jenő egészségügyi miniszter úgy vélte: az egészségügyi vezetőknek az eddigieknél jobban oda kell figyelniük a betegek véleményére.

Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke az InfoRádiónak azt mondta: az eredmény azt mutatja, hogy a rosszul működő rendszerben is vannak kiemelkedően teljesítő orvosi kollektívák.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×