eur:
389.01
usd:
360.8
bux:
68155.35
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Tud énekelni? Legyen a Beatles tagja!

Londonban olyan pop- és rockzene stúdió nyílik, amelynek a színpadán együtt lehet zenélni például Freddie Mercury-vel vagy a Beatles-fiúkkal.

Az észak-londoni nagy hippy piac, a Camden városrészben található Stables épületei közé illeszkedik majd a Hírességek Zenepalotája, ahol a hangszeren játszó vagy jó hangú vendég kiállhat Jimi Hendrix, a Beatles vagy Freddie Mercury életnagyságban odavetített, négydimenziós, teljesen életszerű mozgóképe mellé, és együtt zenélhet vele, majd erről DVD-felvételt vihet haza.

Az engedélyekért most kilincselő angol vállalkozó, Lee Bennett Amerikából hozta az alapötletet, ugyanis a kaliforniai Coachella Popfesztiválon tavaly egy 1966-ban meghalt repp-sztárt léptettek fel nagyfelbontású hologram videó segítségével, odavetítve egy régi felvételen zenélő alakját olyan reppesek mellé, mint Snoop Dog vagy Eminem. Az illúzió tökéletes volt. A megjelenítés optikai részéhez száz éves bűvésztrükköt alkalmaznak, tükrök és üveglapok felhasználásával varázsolják a színpadra a hologram mozgóképet.

Londonban az említett sztárok mellett a Nirvana és Morrissey is vetíthető lesz. Aki befizet, nem csak jam-sessiont tarthat velük, de úgy érezheti magát, mintha egy időgép a múltba repítette volna vissza. Jimi Hendrixnek egyenesen a Woodstock Fesztiválon készült felvételébe lehet majd partnerként belépni.

A vállalkozás sikeresnek ígérkezik, csak az a baj, hogy a megvalósítására adminisztrációs, szerzői jogi és technikai okokból még másfél évet kell várni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×