eur:
368.57
usd:
344.44
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
TOKYO, JAPAN - JULY 21:  Zsombor Berecz of Hungary sails his Finn Class Dinghy during a practice race ahead of the Tokyo 2020 Olympic Games on July 21, 2021 in Tokyo, Japan. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Nyitókép: Clive Mason/Getty Images

Berecz Zsombor közelebb lépett a másodikhoz

Berecz Zsombor az ötödik helyen fejezte be második szombati futamát, összesítésben közelebb került a második helyen álló spanyolhoz.

A futamot az élen álló, brit Giles Scott teljesítette a legjobban, a svéd Max Salminen ért be a második, a holland Nicholas Heiner a harmadik helyen. A spanyol Joan Cardona Mendez csak hetedik lett. Továbbra is Scott áll az élen összesítésben, növelte az előnyét, 20 pontja van. Cardona Mendeznek hat, Berecz Zsombornak kilenccel van több. A negyedik helyezett Nicholas Heiner 36-nál tart.

Címlapról ajánljuk
Sz. Bíró Zoltán: Putyin háborúja az orosz hegemónia visszaállításáról szól

Sz. Bíró Zoltán: Putyin háborúja az orosz hegemónia visszaállításáról szól

A következő években százmilliárd dolláros plusszal számolhat Oroszország, vészhelyzetben lesz hová nyúlni és anyagilag ezt a háborút folytatni tudja – mondta Sz. Bíró Zoltán történész az InfoRádió Aréna című műsorában. Az Oroszország-szakértő beszélt az orosz belpolitika és gazdaság helyzetéről, a Putyinhoz közel álló körökről, Jevgenyij Prigozsin kirohanásairól, illetve Kína üzenetértékű közép-ázsiai terjeszkedéséről is.
Úristen! Legalább 12 ezerszer

Úristen! Legalább 12 ezerszer

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legfrissebb kutatása a magyar rádiók zenei repertoárját és a zenei toplistákat vizsgálta a médiaszolgáltatók adatai alapján.

Új részletek a háború vitatott szabotázsakciójáról

A Fehér Ház már hónapokkal az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantása előtt tudott egy készülő szabotázsról. A tippet, hogy közvetlenül az ukrán főparancsnoknak jelentő ukrán katonák terveztek támadást, egy európai titkosszolgálat adta a CIA-nek.
Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Corvin Palace néven nyit meg augusztus végén a felújított Corvin Áruház a budapesti Blaha Lujza téren, az eredeti állapotban helyreállított homlokzatot takaró háló kedden ünnepélyes keretek között került le az épületről.
VIDEÓ
Putyin: ez terrorizmus!

Putyin: ez terrorizmus!

Kijev a Nyugat ösztönzésére tovább élezi a helyzetet, háborús bűncselekményeket és terrorista módszereket alkalmaz, amire a kahovkai vízerőmű elleni támadás is példa - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal szerdán folytatott telefonbeszélgetése során. A Kreml sajtószolgálatának közleménye szerint Putyin felhívta Erdogan figyelmét arra, hogy az incidens nagyszabású környezeti és humanitárius katasztrófához vezetett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×