eur:
395.25
usd:
366.67
bux:
65113.28
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Mike Róbert: Meg fogjuk oldani, mint eddig minden versenyen

Magabiztosan indul a Mike Róbert, Vasbányai Henrik páros a riói olimpiára. „Szerintem meg fogjuk oldani a feladatot, mint eddig minden versenyen” - fogalmazott Mike Róbert a Kajak Kenu Szövetségnek adott interjújában.

Hogy telt az utolsó éjszakátok az indulás előtt?

Mike Róbert: Csak öt órát tudtam aludni, de egyébként rutinszerűen. A szokásos pakolással telt, mint minden nemzetközi verseny előtt. Nem volt semmi extra azért, mert olimpiára készülök. Nyugalomban telt.

Vasbányai Henrik: Én egy kicsit ittam, hogy könnyebben el tudjak aludni, mert kevés alvással nem nagyon megy. Kapkodással telt az este, mert mindent az utolsó pillanatra hagyok, most sem volt ez másképp.

Mit vártok, milyen lesz az olimpia? Az evezős versenyeket látjátok, hogy milyenek a viszonyok. Mit reméltek?

M.R.: Az, hogy volt egy elhalasztott versenynap, még nem jelent semmit, az időjárásban benne van, azóta teljesen tökéletesen lehet evezősversenyeket rendezni a pályán. Természetesen akkor meglátjuk, amikor kint vagyunk. A tavalyi jó tapasztalatból kiindulva nem lesz annyira irreális. Lehet, de azt is meg kell oldani – az lesz a feladat, azt kell megoldani. Szerintem meg fogjuk oldani, mint eddig minden versenyen.

Vasbányai Henrik arra a felvetésre, hogy rajta dupla teher lenne, úgy válaszolt, hogy nem érzi tehetnek.

Néztétek eddig a versenyeket. Mi az, ami megfogott benneteket, minek tudtatok a leginkább örülni?

M.R.: Megpróbálom nem nézni a versenyeket, mert kicsit felspannol, és nem akarom két héttel a verseny előtt izgulni, de Szász Emese versenye tetszett a legjobban.

V.H.: Én egyáltalán nem nézem.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×