eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin

Véget ért a vb egy brazil számára

Danilo, a brazil labdarúgó-válogatott jobbhátvédje újra megsérült, s már biztosan nem léphet pályára az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, melyen csapata péntek este Belgiummal játszik a negyeddöntőben.

A Manchester City futballistája kifejezetten balszerencsés volt a tornán. Az első csoportmérkőzést még végigjátszotta, ám azt követően combfájdalmak miatt nem számíthatott rá a szövetségi kapitány, s azóta Fagner helyettesítette a posztján. Ezen a héten ugyanakkor már ismét a társaival edzhetett, viszont a csütörtöki gyakorláson bokasérülést szenvedett.

A brazil szövetség pénteken közölte, hogy a vizsgálatok alapján Danilo bal bokájában a szalagok olyan mértékben sérültek, hogy biztosan nem futballozhat már a vb-n. A CFB azt is jelezte, hogy Danilo marad a csapat mellett Oroszországban, ahol a szükséges kezeléseket is megkapja.

A jobbhátvéd poszttal kifejezetten meggyűlt a baja a szakvezetőnek, Titének, mivel az első számú játékosa, Dani Alves még május elején szenvedett súlyos térdsérülést, helyettese, Danilo pedig a vb első meccse óta harcképtelen.

A torna nagy esélyesének számító brazil csapat magyar idő szerint 20 órától csap össze Belgiummal Kazanyban.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×