eur:
392.84
usd:
366.57
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Rosztov-na-Donu, 2018. július 2.A belga válogatott tagjai ünnepelnek az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Belgium - Japán mérkőzése végén Rosztov-na-Donuban 2018. július 2-án. Belgium 3-2-es győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé. (MTI/EPA/Francis R. Malasig)
Nyitókép: MTI/EPA/Francis R. Malasig

A Premier League uralja a vb-t

A Manchester Cityt képviseli a legtöbb játékos a labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében.

A nyolc még állva maradt válogatott összesen 184 futballista 86 különböző csapatban szerepel. Közülük egy csapatnyian a Manchester Cityben játszanak: Vincent Kompany, Kevin De Bruyne (Belgium), Gabriel Jesús, Danilo, Fernandinho Ederson (Brazília), Kyle Walker, John Stones, Raheem Sterling, Fabian Delph (Anglia) Benjamin Mendy (Franciaország).

Pep Guardiola csapata 16 játékost küldött a vb-re, közülük az argentin Nicolás Otamendi és Sergio Agüero, a német Iklay Gündogan, a portugál Bernardo Silva és a spanyol David Silva már kiesett.

A negyeddöntősök közül

  • 9-en a Tottenhamben,
  • 8-an a Manchester Unitedben,
  • 7-7-en a PSG-ben, a Barcelonában és a Chelsea-ben szerepelnek.
  • 6 játékost ad az Atlético Madrid,
  • 5-5-öt a BL-győztes Real Madrid, a Liverpool, a CSZKA Moszkva és a Zenit.

A negyeddöntőben több csapattárs is összecsaphat: a francia Antoine Griezmann az uruguayi Diego Godín és José Giménez ellen bizonyíthat, de ezen a találkozón a barcelonai Luis Suárez és Samuel Umtiti is összecsap.

Az esti brazil-belga meccsen Willian chelsea-s klubtársának, Thibaut Courtois-nak lőne gólt, de szembekerülhet a citys De Bruyne és Fernandinho, valamint a PSG-s Neymar és Thomas Meunier is.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A vártnál gyengébben muzsikált az Airbus

A vártnál gyengébben muzsikált az Airbus

Az Airbus gyengébb első negyedévi pénzügyi teljesítményről számolt be. A cég 577 millió eurós korrigált üzemi eredményt ért el, ami 25 százalékos csökkenést jelent az előző év azonos időszakához képest. Ezzel párhuzamosan a bevétel 12,83 milliárd eurót tett ki. Ez elmarad az elemzők által várt 789 millió eurós működési nyereségtől.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×