eur:
393.84
usd:
367.93
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
A pólócsapat kapitánya egyetlen hasznos dolgot látott a 19 gólos győzelemben

A pólócsapat kapitánya egyetlen hasznos dolgot látott a 19 gólos győzelemben

Második mérkőzésén második győzelmét aratta a magyar női vízilabda-válogatott a budapesti világbajnokságon. A csapat ezúttal a francia válogatott ellen nyert 24-5-re, és Bíró Attila szövetségi kapitány ezúttal elégedett volt a csapat védekezésével is.

Bíró Attila szövetségi kapitány úgy nyilatkozott az InfoRádiónak, hogy elégedett a csapata teljesítményével.

"Nem lőttünk be mindent így sem, a 24 gól ellenére, de ez egy világbajnokság, ahol ha vannak gyengébb csapatok is, azért olyan gyenge nincs, amelyik ne lőne gólt. Az öt gól belefér, a 24 meg jó. Javultunk, végig fenn tudtuk tartani a koncentrációt, a japánok ellen belealudtunk, most az utolsó pillanatig tudtak koncentrálni a lányok, ezért lett ekkora a különbség" - mondta a szakvezető a mérkőzés után.

Keszthelyi Rita, a válogatott csapatkapitánya szerint az a legfontosabb, hogy végig koncentráltan tudtak játszani: 

"Ez az egyetlen jó dolog, ami hasznos, és tovább tudunk vinni ebből a meccsből."

Szilágyi Dorka, a válogatott átlövője kiemelte, hogy a jobb védekezés miatt támadásban is hatékonyabb volt a csapat.

"Nagyon jó mérkőzés volt, a védekezésünk sokkal jobb volt, mint az első meccsen. Jobban odafigyelt mindenki, ezért a támadójátékunk is sokkal hatékonyabb volt. Ennyi kapott góllal bármelyik csapatot meg tudjuk verni. persze most sem volt még minden hibátlan" - mondta a vb-újonc.

A magyar női vízilabda-válogatott minden mezőnyjátékosa gól szerzett a budapesti világbajnokságon. Bíró Attila együttese csütörtök este 8 óra 10 perctől Hollandiával csap össze, a csoportelsőség lesz a tét.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×