eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Varga Zsolt szövetségi kapitány (k) a férfi vízilabdatorna elődöntőjében játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzésen a fukuokai vizes világbajnokságon 2023. július 27-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Férfi vízilabda-válogatott - Ez az olasz meccs már jobban nézett ki

A csapat jövő csütörtökön indul az olimpiára, előtte még benéz a spanyolokhoz...

A párizsi olimpia jövő hétvégén rajtoló férfi vízilabdatornájára készülő magyar válogatott 15-14-re kikapott a házigazda olasz együttestől a szicíliai Szirakúzában rendezett felkészülési mérkőzésen.

Egy hete a margitszigeti Domino Trans tornán az olaszok 13-11-re kerekedtek felül, most sokáig úgy tűnt, Varga Zsolt együttese visszavág, hiszen a magyarok a zárónegyedben már három góllal is vezettek (7-10). Az olaszok azonban parádésan hajráztak, az utolsó hét percben nem kaptak gólt, és ötméteresekre mentették az összecsapást, a szétlövésben pedig az egyetlen hibázó Fekete Gergő volt.

A magyar csapat Barcelonában a spanyolokkal folytatja a felkészülést, majd jövő csütörtökön indul Párizsba. Az olimpián a válogatott jövő héten vasárnap vívja első csoportmérkőzését a házigazda franciák ellen, majd a spanyolok, a japánok, az ausztrálok és a szerbek következnek.

Eredmény:

Olaszország-Magyarország 15-14 (3-3, 2-4, 2-2, 3-1, 5-4) - ötméteresekkel

Címlapról ajánljuk
Csizmazia Gábor: Trump jól él azzal, hogy náluk rendezettség és erő, míg a demokratáknál káosz van

Csizmazia Gábor: Trump jól él azzal, hogy náluk rendezettség és erő, míg a demokratáknál káosz van

Donald Trump kevés konkrétumot mondott a Republikánus Párt elnökjelölő konvencióját lezáró beszédében, inkább olyan kérdéseket vetett fel, amelyek széles körben érintik a szavazókat – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Amerika Kutatóintézetének tudományos munkatársa. Csizmazia Gábor arról is beszélt, egyre nagyobb nyomás alá kerül Joe Biden, így megnőtt az esély arra, hogy visszalépjen.

Most akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

Jelentősen párolognak a hazai tavak a kánikulában, de a Balaton és a Velencei-tó vízszintje is magasabb, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője. Siklós Gabriella hozzátette: utánpótlás csak a természetes vízgyűjtő területekről érkezhet, egyelőre azonban nem várható jelentősebb vízmennyiség.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×