eur:
396.44
usd:
370.94
bux:
70886.6
2024. június 26. szerda János, Pál
Drónnal készült felvétel a debreceni Nagyerdei Stadionról 2017. augusztus 18-án. A sportlétesítményben a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában a Debreceni VSC - Vasas FC mérkőzését játszották ezen a napon.
Nyitókép: MTI/Ruzsa István

Újra kaphatók jegyek a magyar–izraeli mérkőzésre

A debreceni Nagyerdei Stadion vendégszektorát is hazai szurkolók foglalhatják el szombaton, ezért korlátozott számban ismét kaphatók jegyek a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésére, Izrael ellen.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai híre szerint

a szabályoknak megfelelően fenntartottak egy szektort az izraeli drukkerek számára, ám a vendégek jelezték, hogy az MLSZ értékesítheti a számukra biztosított belépőket a hazai érdeklődőknek, így kedvezményes áron újra kaphatók jegyek az összecsapásra.

"Ezek a belépők a Nagyerdei Stadion vendégszektorába szólnak, mely szektorelválasztó kerítéssel és védőhálóval van körülvéve, ami kis mértékben ugyan, de korlátozza a tökéletes látást." - írta az mlsz.hu.

A jegyek 3000 forintért elérhetők itt.

A szombati mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Égett a forró drót Washington és Moszkva között, reagáltak az oroszok Trump béketervére – Háborús híreink szerdán

Telefonon beszélt egymással Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter – 2023 márciusa óta nem volt ilyen beszélgetés. A Pentagon szerint a két fél a nyitott kommunikációs csatornák fenntartásának szükségességéről beszélt, az orosz védelmi minisztérium szerint arra figyelmeztették Washingtont, hogy tovább eszkalálhatják a konfliktust az Ukrajnának nyújtott fegyverszállítmányok. Donald Trump amerikai elnökjelölt két tanácsadója olyan béketervet tett le az asztalra, amely az Ukrajnának nyújtott támogatás felpörgetésének fenyegetésével késztetné Oroszországot béketárgyalásokra. A Kreml úgy reagált, nyitottak a tárgyalásra a „harctéri realitások” tükrében, vagyis az elfoglalt területeket semmiképpen nem adják vissza.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×