eur:
391.24
usd:
366.37
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Eduardo Camavinga, a Real Madrid játékosa berúgja csapata első, egyenlítő gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, Real Madrid-Manchester City mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2024. április 9-én.MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
Nyitókép: Kiko Huesca

Tíz gól két meccsen, de nem nyert senki

Nagyszerű csatát, látványos gólokat hozott mind a Real Madrid–Manchester City (3-3), mind pedig az Arsenal–Bayern München (2-2) mérkőzés a Bajnokok Ligája newgyeddöntőjében. Mindkét párban tényleg a visszavágóra maradt a döntés, jövő szerdán, április 17-én folytatják.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-0. Real Madrid: Lunyin – Carvajal, Rüdiger, Tchouameni, F. Mendy – Camavinga, Kroos, Fede Valverde, Bellingham – Rodrygo, Vinicius Junior. Manchester City: Ortega – Akanji, Ruben Dias, Stones, Gvardiol – Rodri, Foden, Bernardo Silva, Kovacic, Grealish – Haaland.

ARSENAL–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Jorginho, Ödegaard, Rice - Saka, Havertz, Gabriel Martinelli. Bayern München: Neuer – Kimmich, De Ligt, Dier, Davies - Laimer, Goretzka, L. Sané, Musiala, Gnabry – Kane.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 0-1. Lunyin, az ukrán kapus hibájából a második percben előnybe került a Manchester City. Bernardo Silva a gólszerző, jó felismerés után lőtt szabadrúgásból a kapuba.

ARSENAL–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Gabriel Martinelli révén az Ágyúsok veszélyeztettek.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 1-1. A 12. percben szerencsés góllal egyenlített a Madrid, Camavinga távoli lövése után a labda Rúben Dias testén irányt változtatott, Ortegának nem volt esélye a védésre.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 2-1. A 13. percben már vezett a Madrid. Rodrygo a saját térfeléről kiugrott, Akanji utolérte, de a brazil lőtt. A labda védőt és Ortegát is érintette, majd bevánszorgott a bal alsó sarokba.

ARSENAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Bukayo Saka góljával előnyben az Arsenal. A jobbösszekötő helyéről gyönyörűen csavarta a labdát a bajorok kapujának jobb alsó sarkába.

ARSENAL–BAYERN MÜNCHEN 1-1. Máris egyenlített a Bayern, a némi meglepetésre a csapatba került, ám valóban angolspecialista Serge Gnabry révén. A csatár 2011 és 2016 között az Arsenal futballistája volt. Kitűnő labdát kapott Leon Goretzkától és előrecsúszva, 11 méterről Raya kapujába lőtte a labdát.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 2-1. A City helyzeténél Rodrygo blokkolt, majd a végigvitt kontra végén ő került lövőhelyzetbe, de lecsúszott a labda a lábáról.

ARSENAL–BAYERN MÜNCHEN 1-2. Egyet „hatványozottan” nem szerettek volna látni a londoni csapat hívei. Gólt kapjon az Arsenal, s azt a Spurs egykori játékosa, Harry Kane jegyezze. A Bayern szezonbeli leggólerősebb játékosa büntetőből szerzett vezetést. A tizenegyes kiharcolásában nagy érdemei voltak Leroy Sanénak, aki a saját térfeléről indult, s végül csak a negyedik arsenalos tudta felrúgni.

ARSENAL–BAYERN MÜNCHEN 1-2. Félidő az Emiratesben, vezet a Bayern.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 2-1. Egygólos spanyol vezetéssel mentek pihenőre.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 2-1. Grealish és Bellingham egy-egy lövése jelentett némi veszélyt a második játékrész első tíz percében.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 2-1. Vinicius Júnior helyzetbe került, sőt ziccerbe, de 13 méterről a léc fölé lőtt.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 2-2. A 65. percben Phil Foden 17 méterről védhetetlenül lőtt a madridi kapu jobb felső sarkába.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 2-3. Most a City fordított, újra a tizenhatoson kívülről. Josko Gvardiol lőtte.

ARSENAL–BAYERN MÜNCHEN 2-2. A második félidőben csereként beálló Trossard a tizenhatoson belülről kiegyenlített. Ő és az előkészítő Gabriel Jesus is a 67. percben szállt be.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 3-3. Fede Valverde, aki eddig ma nem sokat mutatott, látványos lövéssel kiegyenlített.

ARSENAL–BAYERN MÜNCHEN 2-2. Vége a mérkőzésnek.

REAL MADRID–MANCHESTER CITY 3-3. Vége a mérkőzésnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×