eur:
389.2
usd:
361.74
bux:
68097.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
NOTTINGHAM, ENGLAND - MARCH 2: Darwin Nunez of Liverpool celebrates after scoring a goal to make it 0-1 during the Premier League match between Nottingham Forest and Liverpool FC at City Ground on March 2, 2024 in Nottingham, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)
Nyitókép: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Szoboszlai Dominik visszatért, a Liverpool a 99. percben szerezte a győztes gólt

A nagy menetelésben lévő Liverpool FC nagyon nehezen, a 99. percben szerzett góllal szerezte meg a győzelmet a Premier League-ben, a Nottingham Forest otthonában. Szoboszlai Dominik bő negyedórát játszott.

Bár a kezdő tizenegyben nem kaptak helyet, Darwin Núnez és Szoboszlai Dominik a cserék közé már bekerült a Nottingham Forest ellen. A Vörösök nagy labdabirtoklási fölényben játszottak, de – különösen az első félidőben – a kapura nem voltak veszélyesek.

Nottingham, 2024. március 2.
Szoboszlai Dominik (j) és Harve Elliot, a Liverpool játékosai az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában játszott Nottingham Forest - Liverpool FC mérkőzésen Nottinghamben 2024. március 2-án. A listavezető Liverpool Darwin Nunez 99. percben fejelt góljával 1-0-ra nyert a Nottingham Forest otthonában.
MTI/AP/Rui Vieira
Nottingham, 2024. március 2. Szoboszlai Dominik (j) és Harve Elliot, a Liverpool játékosai az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában játszott Nottingham Forest - Liverpool FC mérkőzésen. MTI/AP/Rui Vieira

A második félidőben előbb az uruguayi csatár, majd a magyar válogatott csapatkapitánya is beállt. A Liverpool óriási energiákat mozgósított a győzelemért, s a 99. percben MacAllistair beadását követően Núnez a kapuba bólintotta a labdát.

A Liverpool 1-0-ra nyert, s megerősítette első helyét a tabellán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×