eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Callum Styles (b), a magyar és Daniel Naumov, a bolgár csapat játékosa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

"Potyognak" a klubváltások a magyar válogatott játékosainál - hír van Styles Callumról

Angliában osztályt és így szintet lép a ballábas labdarúgó, védőként és középpályásként is bevethető, Marco Rossinál alapember.

Az idény végéig kölcsönben az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderlandben folytatja pályafutását Styles Callum.

A harmadosztályú Barnsley középpályásának megszerzését a Championshipsben jelenleg hetedik helyezett klub a honlapján jelentette be.

A 23 éves, 18-szoros magyar válogatott játékos januárban vakbélműtéten esett át, de hamarosan bevethető lesz - írja az safc.com oldal.

Kölcsönszerződése vételi opciót is tartalmaz.

A magyar labdarúgó-válogatott játékosai körében több játéklehetőséggel kecsegtető klubváltások történnek ezekben a hetekben, elég, ha csak a számításba vett játékosok közt válogatottsági rekorder Nagy Ádámra (Pisából a Speziába) vagy a védőként alapember Szalai Attilára (Hoffenheimből Freiburgba) gondolunk. Szintén megfordult Marco Rossi válogatottjában a ferencvárosi Sigér Dávid, de a 28 éves középpályásról jelenleg csak annyit tudni, kezdeményezte szerződése felbontását, minden bizonnyal ő is másutt folytatja a játékot.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×