eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

Férfi vízilabda Eb: új időpontban a magyar–horvát elődöntő

Vasárnap 18.30-tól rendezik a magyarok és a házigazda horvát válogatott elődöntőjét Zágrábban a férfi vízilabda Európa-bajnokságon.

Az európai szövetség honlapjának időrendje alapján a szervezők módosítottak az eredeti terven, amely szerint 16.30 órától került volna sor a találkozóra. Abban az időpontban végül a spanyol-olasz összecsapás lesz majd, ugyancsak a döntőbe kerülésért.

Varga Zsolt fiatal együttese - a legjobb négy közé jutott csapatok közül az egyetlen, amely már rendelkezik párizsi olimpiai kvótával - pénteken ötméteresekkel győzte le a szerbeket.

A vasárnapi elődöntőt az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×