eur:
389.68
usd:
363.5
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2023. július 23-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Verstappené a szezon utolsó pole pozíciója

A 26 éves versenyző idei 12., pályafutása 32. pole pozícióját szerezte meg.

Max Verstappen, a Red Bull címvédő, háromszoros világbajnok holland pilótája nyerte a szombati időmérőt a szezonzáró Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjon, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat az élről.

Mellőle Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája startolhat majd, míg a harmadik rajtkocka a McLarennel versenyző ausztrál Oscar Piastrié.

A kvalifikáció legnagyobb negatív meglepetését Carlos Sainz Jr. okozta, aki az első szakaszból sem jutott tovább, és csak a 16. rajtkockát szerezte meg. A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton (Mercedes) sem tudott bekerülni a harmadik szakaszba, végül 11. lett.

A vasárnap magyar idő szerint 14 órakor kezdődő, 58 körös futamot az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×