eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Kiderült, mivel ajándékozta meg magát Szoboszlai Dominik

Egy Instagramra feltöltött fénykép vezetett nyomra.

Ahogy az Infostart is beszámolt róla, Szoboszlai Dominik nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy új autóra cseréli G-osztályú Mercedesét. Akkor a Liverpool játékosa nem árulta el, hogy milyen lesz az új járgánya, csak annyit mondott: „Aki meglát benne, annak szerencséje van.” Most egy közösségi oldalára feltöltött kép derített fényt az autó típusára – írja a hirado.hu.

Csak az új autójának műszerfaláról osztott meg egy képet a magyar válogatott csapatkapitánya Insta-storyban, de a szemfülesebbeknek feltűnhetett, hogy milyen típusról van szó – az új autója egy Bentley Bentayga.

Forrás: Instagram/Szoboszlai Dominik
Forrás: Instagram/Szoboszlai Dominik/hirado.hu

Amikor Szoboszlai az osztrák Red Bull Salzburgnál játszott, akkor egy A5-ös Audit használt, majd amikor átigazolt az RB Leipzigbe, vett magának egy Mercedes AMG G63-at. Az a kocsi 80 millió forintba kerül újonnan, de a Bentayga egy más kategória. A több mint hatszáz lóerős, két és fél tonnás kocsi ára meghaladja a százmillió forintot.

A Liverpool játékosának bőven telik luxusautókra, az angol labdarúgócsapatnál évente több mint 6 millió fontot – körülbelül 2,6 milliárd forintot – keres.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×