eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az M4 Sport interjút készít Szoboszlai Dominikkal az EM Sports menedzserirodájában 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Szoboszlai Dominik új luxusautót vett, de titkolja

Megtartotta a Lipcsében vásárolt G osztályú Mercedesét is.

Szoboszlai Dominik évente több mint 6 millió fontot keres a Liverpool játékosaként, ebből pedig bőven jut a luxuskocsikra. Amikor a magyar válogatott csapatkapitánya az osztrák Red Bull Salzburgnál volt, akkor egy A5-ös Audit használt, majd amikor átigazolt az RB Leipzigbe, vett magának egy Mercedes AMG G63-asat, aminek alapára jelenleg 80 millió forint körül mozog – írja a promotions.hu.

A középpályás az InStyle Men magazinnak adott most interjút, amiben nemcsak a liverpooli klubváltásról és Jürgen Kloppról, hanem a házáról és új autójáról is beszélt. Elárulta, hogy a Mercedes G-osztályt is megtartotta, de azért vett egy új luxusautót is magának. Új kocsijáról azonban nem akarta elmondani, hogy milyen márkájú, és soha nem is fogja elmondani senkinek sem.

„Aki meglát benne, annak szerencséje van” – mondta Szoboszlai Dominik, akinek kijelentése fokozott kíváncsiságot okozott Angliában; most nagyon sokan a titokzatos járgányra vadásznak, hátha le tudják fotózni, és mielőtt szét tudják kürtölni, hogy a Liverpool magyar sztárja milyen autóval közlekedik.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×