eur:
388.88
usd:
360.34
bux:
68082.76
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Budapest, 2023. szeptember 20.Dejan Stankovic, a Ferencváros új, szerb vezetőedzője a labdarúgócsapat sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2023. szeptember 20-án. A magyar bajnok másnap a szerb Cukaricki együttesét fogadja a Konferencia-liga csoportmérkőzésén.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Dejan Stankovic: reális az esélye, hogy a Ferencváros megérje a kupatavaszt

Ezt nyilatkozta a Belgiumban csütörtök este döntetlent játszó zöld-fehérek edzője a Konferencia Liga-mérkőzés után.

Elégedett a Genk otthonában elért gól nélküli döntetlennel szerzett egy ponttal Dejan Stankovic, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője

"Európában minden egyes pontnak jelentőége van. A legfontosabb az, hogy nem szenvedtünk vereséget. Nagyon kemény meccs volt minden szempontból, és persze mi minden találkozót szeretnénk megnyerni, az ellenfelünk erős volt. Talán ma nem a legjobb Ferencváros futballozott, de úgy érzem, megtiszteltük azokat a szurkolóinkat, akik ilyen sokat utaztak azért, hogy minket támogassanak" - fogalmazott a szerb tréner a Konferencia-liga csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában rendezett összecsapást követően.

A szakember hozzátette, érdekes mérkőzés volt, hiszen akár győzelem, de vereség is lehetett volna a találkozóból.

Dejan Stankovic kiemelte, ez egy rendkívül erős csoport, amelyet sokkal inkább gondol Európa-liga szintűnek, éppen ezért minden egyes pontnak jelentősége van. Hozzáfűzte, az, hogy a gárda még két mérkőzést játszhat hazai környezetben, reális esélyt ad arra, hogy továbbjusson a csoportból.

Wouter Vrancken, a Genk vezetőedzője arról beszélt, hogy a második játékrészben nem tudták olyan nyomás alatt tartani magyar riválisukat, mint amit elterveztek, ráadásul ezen az estén a támadóharmadban nem volt meg bennünk a kell kvalitás és lendület. Hozzátette, ennek az eredménynek köszönhetően idegeneben kellene majd jobb eredményt elérniük, ami mindig nehezebb, mint hazai pályán.

Dejan Stankovic irányításával továbbra is veretlen a Ferencváros, amely a harmadik számú európai kupasorozat következő fordulójában, november 9-én hazai pályán fogadja a Genket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Avril Haines, az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója a Szenátus katonai bizottságánál tartott meghallgatásán azt mondta, Vlagyimir Putyin úgy látja, a hazai és a nemzetközi fejlemények neki kedveznek, ezért folytatni fogja egyre agresszívabb taktikáját Ukrajnában, a háború azonban még egy jó ideig nem ér véget. A Szergej Sojgu helyettese körül kirobbant korrupciós ügy a Politico szerint arra utalhat, hogy az orosz védelmi miniszter sem érezheti biztonságban pozícióját.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×