eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A szegedi Borut Mackovsek (b) és Matej Gaber (j), valamint a veszprémi Yehia  Elderaa (b2) a férfi kézilabda NB I döntőjének harmadik találkozóján játszott OTP Bank-Pick Szeged - Telekom Veszprém mérkőzésen a szegedi Pick Arénában 2023. június 9-én.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

Otthon bukott el a Szeged

A Veszprém négy év után ismét bajnok lett a férfi kézilabda NB I-ben, mivel péntek este 31-27-re győzött a Szeged otthonában a döntő harmadik mérkőzésén.

A szünetben még a Szeged vezetett 14-12-re.

Mikita Vajlupov kilenc, a távozó csapatkapitány Rasmus Lauge Schmidt és Bjarki Már Elísson hat-hat góllal, Vladimir Cupara öt, Rodrigo Corrales két védéssel járult hozzá a sikerhez. A túloldalon Alexander Blonz hat, Mario Sostaric öt, Imanol Garciandía négy gólt lőtt, Mirko Alilovic hat, Mikler Roland egy lövést védett.

A finálé első és második meccsén hazai siker született: egy héttel ezelőtt a Szeged 31-25-re, hétfőn a Veszprém 34-27-re nyert.

A hazai élvonalban a 2016/17-es szezon óta mindig az a csapat nyeri a döntőt, amelyik pályahátrányban van, és ez a sorozat most sem szakadt meg. A bakonyiak 27. alkalommal lettek aranyérmesek, és 2019 után bizonyultak ismét a szezon legjobbjának.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×