eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A felső sorban (b-j) Szalai Ádám, Lang Ádám, Priskin Tamás, Tőzsér Dániel, Király Gábor, Juhász Roland, az alsó sorban (b-j) Fiola Attila, Stieber Zoltán, Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán és Kádár Tamás, a magyar csapat játékosai az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkőzés után Helsinkiben, az olimpiai stadionban 2015. június 13-án. Finnország - Magyarország 0-1.
Nyitókép: Kovács Tamás

Visszavonul a Norvégia elleni történelmi gól szerzője

Hivatalos, hogy Priskin Tamás, az ETO FC Győr csatára a vasárnapi, szezonzáró bajnoki mérkőzésen ölti magára utoljára a zöld-fehér mezt - közölte az eto.hu.

A Kisalföld részletesen is ír a válogatott labdarúgó pályafutásáról. Eszerint a felvidéki játékos tizenöt évesen került az ETO-hoz. Bajnoki mérkőzésen először 2003. áprilisában lépett pályára a Ferencváros ellen, mindössze tizenhat évesen.

Három évvel később már a Premiere League-be frissen feljutó Watford szerződtette. Később játszott több angol klubban, de megfordult az orosz, osztrák, izraeli és szlovák bajnokságban is. Az ETO-ba 2020. januárjában tért vissza.

A magyar válogatottban Priskin Tamás 2005. augusztusában mutatkozott be Argentína ellen.

Legemlékezetesebb, mondhatni történelmi gólját 2015. november 15-én rúgta, amikor Norvégia elleni bombájának is köszönhetően, 44 év után újra Európa-bajnokságon szerepelhetett nemzeti csapatunk, ahol Priskin Tamás is pályára lépett.

Összesen 63-szor volt válogatott és nemzeti színekben 17 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×