eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
A pair of female white skates on a gray background.
Nyitókép: Bondariev/Getty Images

Nagy balhék után új ember a műkorcsolyázók élén

Bálint Csaba lett a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) műkorcsolya ágazatának új igazgatója.

A MOKSZ pénteki közleménye szerint a szervezet elnöksége csütörtöki ülésén választotta meg és nevezte ki a műkorcsolya ágazat új sportigazgatóját.

Az egykori jégtáncos Bálint Csaba nem ismeretlen a korcsolyacsalád számára, hiszen kinevezéséig a MOKSZ elnökségi tagja és a MOKSZ bíróbizottságának vezetője volt, ezen posztjairól azonban a kinevezésével egyidejűleg lemondott - írta az MOKSZ.

"Nem túl nyugodt körülmények között kaptam a megbízatást és a bizalmat a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnökségének részéről, hogy a műkorcsolya ágazat irányítását átvegyem. A kihívás óriási, az indulatok pedig pattanásig feszültek és bizony volt, ahol már el is pattant. Ezt a folyamatot mindenképpen meg kell állítani és olyan mederbe terelni, hogy a pályákon zajló munka visszatérhessen abba az állapotába, amely kiszámítható, átlátható és eredményes felkészülést eredményez" - fogalmazott kinevezése kapcsán Bálint Csaba a MOKSZ honlapján.

Elődje, Vardanjan Gurgen szerződését május 4-én bontották fel.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×