eur:
389.38
usd:
363.66
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Roberto Firmino, a Liverpool játékosa (b) befejeli csapata második, egyenlítő gólját az Arsenal ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. április 9-i mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban.
Nyitókép: MTI/AP/Jon Supe

Vizsgálják a partjelző könyökösét a Liverpool sztárja ellen

Vizsgálat indul Constantine Hatzidakis asszisztens ügyében, miután a partjelző könyökkel megütötte Andy Robertsont, a Liverpool védőjét a vendég Arsenal elleni vasárnapi angol labdarúgó bajnoki mérkőzés szünetében.

A videófelvételek alapján a játékos a félidőben reklamált a gyepen az öltöző felé tartó Hatzidakisnál, aki erre könyökkel visszacsapott, és eltalálta Robertson fejét. A futballista sárga lapot kapott a reklamálásért.

Az angol szövetség játékvezetői testülete közölte, hogy kivizsgálja az esetet. Később a közleményében azt írta: nem fogja jelölni Hatzidakist egyetlen mérkőzésre sem addig, amíg a vizsgálat le nem zárul.

A Liverpool úgy játszott 2-2-es döntetlent az éllovas Arsenallal, hogy a vendégek 28 perc után már 2-0-ra vezettek. A hazaiak a 42. percben szépítettek, a 87.-ben pedig egyenlítettek.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×