eur:
394.95
usd:
363.48
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
A gólszerző madridi Vinícius Júnior ünnepel Carlo Ancelotti vezetőedzővel a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkőzés végén a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án. A döntőt a spanyol csapat nyerte 1-0-ra.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Hatalmas lehetőség kapujában Carlo Ancelotti

Ednaldo Rodrigues, a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) elnöke azt szeretné, hogy Carlo Ancelotti legyen a válogatott következő szövetségi kapitánya.

Rodrigues elismerte, hogy a 63 éves olasz edző az első számú jelöltjük a posztra, de hangsúlyozta, nagyon ügyelnek a szabályok betartására, hiszen Ancelotti szerződése jövő nyárig szól a Real Madridnál. Az elnök hozzátette, hivatalosan egyelőre nem vették fel a kapcsolatot az edzővel vagy a menedzserével, de legkésőbb május végén szeretnék bejelenteni az új kapitányt.

A válogatott előző szakvezetője, Adenor Leonardo Bacchi azt követően távozott a posztról, hogy a csapat kikapott a horvátoktól a decemberi világbajnokság negyeddöntőjében. Február közepe óta - ideiglenes megbízatással - Ramon Menezes irányítja a nemzeti együttest.

"Ancelottit egyöntetűen tisztelik a játékosok. Nemcsak Ronaldo Nazario vagy Vinicius Junior, hanem mindazok, akik nála játszottak. Sőt, nem csak a játékosok kedvence, de úgy tűnik, a szurkolóké is, mert bárhová megyek Brazíliában, minden stadionban ő az első, akiről a drukkerek kérdeznek" - mesélte Rodrigues.

Hozzáfűzte, nagyon szeretetteljesen beszélnek az olasz mesterről, elismerve a pályafutása során végzett példamutató munkáját.

Az elnök leszögezte, olyan edzőre van szükségük, akit a játékosok tisztelnek és csodálnak. Mint kiderült, a jelöltek között van Jose Mourinho, az AS Roma, Jorge Jesus, a Fenerbahce és Fernando Diniz, a Fluminense vezetőedzője is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk

Ugyan a tavalyi utolsó negyedévben végre nem nőtt tovább a sikeres csalások értéke az előző negydévhez képest, ám éves alapon még így is duplázást láthattunk. 2023-ban egyetlen év alatt 23,2 milliárd forintnyi sikeres visszaélés történt a nem kártyás elektronikus pénzforgalomban. A digitális pénzforgalom naposabb oldalát tekintve az látszik, hogy a mobilfizetések gyorsan terjednek, a kártyákkal már kétszer többet fizetünk, mint amennyi készpénzt veszünk fel velük, és a fizetési kérelmek száma is nagyot emelkedett. A hazai pénzforgalom legfontosabb trendjeiről júniusi Financial IT konferenciánkon részletesen is szó lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×