eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Marcus Rashford, a Manchester United játékosa (b) gólt szerez a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott első, FC Barcelona-Manchester United mérkőzésen a barcelonai Camp Nou Stadionban 2023. február 16-án.
Nyitókép: Joan Mateu Parra

Tiszteletet parancsoló statisztikát mutat idén a Manchester United

Ebben a futballidényben a legtöbb győzelem az övé, előzve a Barcát, a Realt, a Napolit, a PSG-t és a Cityt.

A Manchester United a labdarúgó Európa-ligában a spanyol Real Betis csapata felett aratott csütörtöki 4-1-es sikerrel immár 31 győzelemnél tart ebben a szezonban, valamennyi sorozatot figyelembe véve.

A sportág történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) pénteki összegzése szerint a győzelmi mutatót tekintve az angol gárda magabiztosan áll a rangsor élén. A nagy európai bajnokságok legjobbjai - FC Barcelona, Real Madrid, SSC Napoli, Paris Saint-Germain, Manchester City - egyformán 27 nyertes meccsel állnak mögötte a második helyen.

Az IFFHS meglepőnek minősítette ugyanakkor, hogy az MU ugyanazzal a kezdőcsapattal vágott neki a sevillaiak elleni El-mérkőzésnek, mint amellyel kiütéses, 7-0-s vereséget szenvedett legutóbb az angol bajnokságban a Liverpooltól.

A manchesteriek válogatott csatára,

Marcus Rashford, aki az Old Traffordon a Betisnek is betalált, a tavalyi katari világbajnokságról visszatérve 22 fellépésén 18 gólt szerzett.

Ezzel ő az elmúlt három hónap legeredményesebb góllövője az európai futballban. Összes idénybeli meccsét alapul véve pedig 26 találatnál tart, nála több gólt a top 5 európai bajnokságban csupán ketten produkáltak: Erling Haaland (Manchester City) 33, Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) pedig 30 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×