eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár beszédet mond a Puskás Aréna névadó ünnepségének 20. évfordulója alkalmából szervezett jubileumi rendezvényen a Puskás Arénában 2022. augusztus 22-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nevelőedzői program indul Magyarországon

Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár a Facebookon jelentette be.

A Nevelőedző Program elindítását jelentette be pénteken Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár.

A Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében közölte, "a dobogó tetején a bajnokokat ünnepeljük, de a sikerhez nélkülözhetetlen azoknak a szakembereknek az elhivatottsága, akik elindítják a csúcsra vezető úton a legjobbakat." Ezért indítottak új programot a nevelőedzők támogatására - tette hozzá.

"Az új magyar sportirányításban hisszük, hogy a nevelőedzőkkel kezdődik minden sikertörténet. Az ő feladatuk, hogy már az első pillanatban életre szóló elköteleződést alakítsanak ki a sport iránt, majd a gyerekeket a képességeiknek a leginkább megfelelő sportág felé tereljék. Ezért a Kiemelt Edző Program és a Kiemelt Utánpótlásedző Program mellett elindítjuk a Nevelőedző Programot" - jelentette ki Schmidt Ádám.

A program keretében - a szövetségek javaslatai alapján - ötszáz utánpótlással foglalkozó szakember részmunkaidős foglalkoztatására nyílik lehetőség az olimpiai sportágakban.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×