eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
SAO PAULO, BRAZIL - OCTOBER 22:  Michael Schumacher of Germany and Ferrari,  Felipe Massa, and Jean Todt celebrate with their team-mates at the end of the Brazilian Formula One Grand Prix at the Autodromo Interlagos on October 22, 2006 in Sao Paulo, Brazil.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
Nyitókép: Paul Gilham/Getty Images

Michael Schumacher ma is sokat ér, Jean Todt milliárdokat keresett vele

A hétszeres Forma–1-es világbajnok egykori fönöke elárvereztette óragyűjteményét, a legdrágább darab 3,7 millió euróért kelt el.

Jean Todt, az FIA korábbi elnöke és a Ferrari korábbi igazgatója, aki egyben nagy órarajongó is, nemrégiben 111 értékes óráját árverezte el mintegy 31 millió euróért – írja a hvg.hu.

Az aukciót a Christie's bonyolította le, az eladott órák pedig olyan márkáktól származtak mint a Girard Perregaux, Patek Philippe, Asprey, Chopard, Baume et Mercier, Bulgari, Cartier, Ebel, Panerai, François-Paul Journe, Audemars Piguet, TAG Heuer, Hublot, Jaeger-LeCoultre FP Journe, IWC, Vacheron Constantin, Rolex és Richard Mille.

A legdrágább a Richard Mille RM 56-01 volt, kovácsolt zafírkristállyal és titán tokkal, kék krokodilbőr szíjjal, amiért 3,7 millió eurót adtak, ezt követte egy aláírt FP Journe 3 millió svájci frankért.

A Michael Schumacher által megnyert ötödik világbajnoki címnek szentelt, személyre szabott Girard Perregaux Vintage Tourbillont, a számlapján „JT” – Jean Todt-monogramokkal, 107 100 svájci frankért, körülbelül 108 000 euróért árverezték el.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×