eur:
389.29
usd:
362.53
bux:
68101.68
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Lukas Hradecky, a Leverkusen kapusa (j) öngólt vét a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott első, Bayer Leverkusen-AS Monaco mérkőzésen Leverkusenben 2023. február 16-án.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

A Fradival ősszel nem bírt, a Leverkusent most legyőzte a Monaco

Meglepő eredményeket is hoztak a labdarúgó Európa-liga csütörtök esti mérkőzései. Nem tudott nyerni a Juventus, viszont a Monaco legyőzte a Bayer Leverkusent.

A Juventus a francia Nantes gárdáját fogadta. Federico Chiesa átadásából Dusan Vlahovics már a 13. percben megszerezte a vezetést, de az első gólt nem követte újabb, sőt a franciák a 60. percben Bias révén kiegyenlítettek. Nem bírtak a Zebrák a Kanárikkal.

A Bayer Leverkusen vereséggel megy majd egy hét múlva a II. Lajosról elnevezet monacói stadionba. Hradecky öngólja után a 9. perctől vezetett a Monaco, de a németek fordítottak. Azonban a második félidő közepén Diatta kiegyenlített, majd a 93. percben Diasi győztes gólt lőtt. Az ősszel a Ferencváros mögött második Monaco kedvező helyzetből várja a visszavágót.

A Sporting CP éppen csak döntetlenre mentette a mérkőzését otthon a Midtylland ellen. A dánok a 77. percben előnybe kerültek, de Coates a 95. percben legalább azt elérte, hogy ne kapjon ki a párharc előtt esélyesebbnek tartott portugál csapat.

A spanyol Sevilla nagyon simán, 3-0-ra megverte a PSV-t s ezzel óriásit lépett a továbbjutás felé. Az Európa-liga-specialista andalúz gárda góljait En-Nesziri, Ocampos és Gudelj szerezte.

A párharcok győztesei bekerülnek a nyolcaddöntőbe, ahol majd az őszi csoportgyőztesekkel, köztük a Ferencvárossal találkoznak.

A késő délutáni eredmények: Barcelona–Manchester United 2-2, RB Salzburg–AS Roma 1-1, AFC Ajax–Union Berlin 0-0, Sahtar Donyeck–Rennes 2-1.

A Konferencia-liga eredményei: Bodö/Glimt–Lech Poznan 0-0, Qarabag FC–AA Gent 1-0, Braga–Fiorentina 0-4, Trabzonspor–Basel 1-0, Lazio–CFR Cluj 1-0, FC Sheriff–Partizan 0-1, AEK Larnaca–Dnyipro 1-0, Ludogorec–Anderlecht 1-0

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
MBH Bank: A rendszeres megtakarítók átlagosan havi 80 ezer forintot tesznek félre

MBH Bank: A rendszeres megtakarítók átlagosan havi 80 ezer forintot tesznek félre

A megtakarítással rendelkező magyar lakosság 48%-a alkalmanként tesz félre, a rendszeresen megtakarítók pedig általában havonta és körülbelül 80 ezer forinttal tudják növelni megtakarításukat – derült ki az MBH Csoport reprezentatív kutatásából, amely a magyar lakosság befektetési, megtakarítási szokásait vizsgálta. A befektetett tőke biztonsága továbbra is vezető szempont a válaszadók között, noha az utóbbi évek inflációs környezetében ezzel együtt felértékelődött a hozam fontossága is. A befektetések kezelésében a személyes és az online ügyintézés egyaránt népszerű, tanácsok esetében pedig elsősorban a banki szakértőkre hallgatnak a megtakarítók. A megtakarítással rendelkezők aktívan érdeklődnek a pénzügyek iránt, havonta akár többször is tájékozódnak, informálódnak a befektetési lehetőségekről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×