eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) új sport- és konferenciaközpontja Felcsúton 2018. október 17-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Téli fedett műfüves pályát építenek Felcsúton

A beruházás megvalósulásának időpontja 2023 júniusa.

Téli fedett műfüves pályát építenek az akadémián tanulók számára, hogy a téli hónapokban is folyamatos és színvonalas edzést tudjanak számukra biztosítani – idézi az Mfor.hu a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány legutóbbi sportfejlesztési programját.

A tao-támogatásból épülő pálya megvalósulásának időpontja 2023 júniusa.

A beruházás értéke 800 millió forint, amire rájön még 25 millió forint különböző díj, így a teljes tao-támogatás 825 milliót tesz ki. A pálya egyébként 50x80 méteres nagyságú lesz.

Az MLSZ adatbáziságból derül ki, hogy a szövetség nemcsak jóváhagyta és elfogadta az említett támogatási összeget, de az alapítvány már a teljes összeget le is hívta.

A gazdasági portál mások mellett végül arra is kitlér, hogy a tavalyi támogatási összeggel együtt a tao-rendszer létezése, 2011. júliusa óta az alapítvány összesen 38,12 milliárd forintnyi támogatást zsebelt be és költött el különféle célokra a sportszakmai tevékenységtől kezdve a személyi jellegű ráfordításokon át egészen az ingatlanberuházásig.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×