eur:
393.94
usd:
367.76
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Danyiil Kvjat, a Toro Rosso orosz versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Kínai Nagydíjának első szabadedzésén a sanghaji pályán 2019. április 11-én, a futam előtt két nappal.
Nyitókép: MTI/EPA/Vu Hong

Meglepő helyettese lehet a nemrég törölt Kínai Nagydíjnak

Noha egy hónappal ezelőtt hivatalosan is eltörölték a 2023-as versenynaptárból a Kínai Nagydíjat, sajtóértesülések szerint mégis Sanghaj adhat otthont tavasz közepén egy versenyhétvégének.

Az április 16-ra tervezett, idénybeli negyedik futamot hivatalosan az ázsiai országban jelenlévő koronavírus-helyzet miatt törölték, a bejelentés óta azonban Kínában több, járvánnyal kapcsolatos intézkedést is visszavontak, január 8-tól pedig a külföldről érkezőknek sem kell karanténba vonulniuk.

A Kínai Nagydíjat rendező Juss Sports a fentiek miatt arra törekszik, hogy mégis meg tudják tartani a versenyt az eredeti, április 16-i időpontban, ezzel kapcsolatban pedig már állítólag egyeztetnek is az illetékesekkel – idézi a racingnews365.com értesülését a gphirek.hu.

A sanghaji versenyhétvége szerződése 2025-ig érvényes, de 2019 óta nem rendeztek futamot az ázsiai országban. Ha idén sem sikerül, könnyen lehet, hogy végleg elbúcsúzik a sportág Kínától.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×