eur:
394.46
usd:
370.46
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A másnapi, magyarok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő olasz labdarúgó-válogatott edzése a Puskás Arénában 2022. szeptember 25-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Újabb kérés a szurkolók felé a mai magyar-olasz előtt

A közösségi közlekedést, a metró- és villamosjáratokat vegyék igénybe a szurkolók a Puskás Aréna megközelítésekor, és érkezzenek időben - kéri az MLSZ a honlapján.

A BKK információkkal és járatsűrítéssel segíti a szurkolókat, ugyanakkor az autósközlekedés korlátozása várható a környéken - olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

Ahogy ezt az Infostart már megírta, hétfőn, azaz ma 18 óra 45 perctől 23 óra 30 percig lezárják

  • a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között,
  • a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között,
  • az Ifjúság útját,
  • a Verseny utcát, valamint
  • az Istvánmezei utat.

A mérkőzés előtt és után sűrűbben jár majd a 2-es és a 4-es metró, valamint az 1-es villamos.

A Thököly úton közlekedő valamennyi busz megáll hétfőn 17 óra és 23.30 között a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen. A 30-as autóbusz 18.45-től 23.30-ig mindkét irányban a Thököly úton közlekedik, nem érinti a Verseny utcai megállót.

A Stefánia út lezárása miatt a 75-ös trolibusz a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarig közlekedik majd a 79M trolibusz vonalán, a 77-es trolibusz pedig a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár.

A kapukat 17:45-kor nyitják.

A megszokott módon, a Szoborparkban, a Toronyépület közelében Szurkolói Falu várja az időben érkezőket, akik korábbi válogatott játékosokkal is találkozhatnak.

Fontos tudni, hogy a legfanatikusabb, és talán legszervezettebb szurkolói csoport is készül. A Carpathian Brigade 19 órára hirdette meg a találkozót a Verseny utcába, majd innen vonul a menet a stadionhoz.

Így vonultak a szurkolók tavaly nyáron az Eb-mérkőzés előtt:

A mérkőzésre koreográfiával készülnek, így hangsúlyozzák, hogy legkésőbb 20:25-kor már mindenki legyen bent a szektorokban!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×