eur:
389.56
usd:
363.15
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

A Sporting két kör után százszázalékos

A labdarúgó Bajnokok Ligája hét mérkőzésből álló mai programjában két meccs kezdődött 18.45-kor. Az Internazionale 2-0-ra verte a Viktoria Plzent, a Sporting CP ugyanezzel az eredménnyel nyert a Tottenham ellen. A portugálok két forduló után hat ponttal állnak.

VIKTORIA PLZEN–INTERNAZIONALE 0-0: „Érdekes” összeállításban kezdtek az olaszok, Lautaro Martinez, Stefan de Virj és Hakan Calhanoglu is a padon ül. Romelu Lukaku sérült.

SPORTING CP–TOTTENHAM HOTSPUR 0-0: Antonio Conte győzelemre játszik, Ivan Perisic, Richarlison, Harry Kane és Szon Heung Min is kezdett.

VIKTORIA PLZEN–INTERNAZIONALE 0-0: Kevés az esemény, az Inter aktívabb, már két cseh játékos is sárga lapot kapott.

VIKTORIA PLZEN–INTERNAZIONALE 0-1: A két csatár összjátékából az olaszok megszerezték a vezetést, Joaquín Correa volt az előkészítő, Edin Dzeko pedig a befejező.

SPORTING CP–TOTTENHAM HOTSPUR 0-0: A portugálok többet birtokolják a labdát (56-44 százalék), de kevés a kapuralövés, kevés a helyzet.

SPORTING CP–TOTTENHAM HOTSPUR 0-0: Richarlison a kapust kicselezve a hálóba lőtt, de nem változott az eredmény, a brazil lesről indult.

SPORTING CP–TOTTENHAM HOTSPUR 0-0: A portugálok a Spursben nevelkedett (!) Marcus Edwards gyönyörű cselei után helyzetbe kerültek, a szélső visszakapta a labdát Tricaótól lőtt, de Lloris sarkáról szögletre pattant a labda.

Félidő mindkét pályán.

VIKTORIA PLZEN–INTERNAZIONALE 0-1: A jelek szerint a csehek sem elégedetlenek, nincs csere.

SPORTING CP–TOTTENHAM HOTSPUR 0-0: Fölényben a Spurs, de egyelőre nincsen gól.

VIKTORIA PLZEN–INTERNAZIONALE 0-1: Bucha, a csehek játékosa a 62. percben azonnal piros lapot kapott.

VIKTORIA PLZEN–INTERNAZIONALE 0-2: Alighanem eldőlt a mérkőzés, Dzeko előkészítése után a holland Dumfries növelte a fekete-kékek előnyét.

SPORTING CP–TOTTENHAM HOTSPUR 1-0: A 90. percben Porro 17 méteres lövése után Hugo Lloris a levegőben úszva, óriási bravúrral ütötte szögletre a labdát. A beívelés után Paulinho a rövid oldalról a hosszúba csúsztatta a labdát, megszerezve a vezetést csapatának.

SPORTING CP–TOTTENHAM HOTSPUR 2-0: A 93. percben újabb gól, megindult fél perce a pályán lévő Arthur Gomes, kiosztott a tizenhatoson belül egy kötényt és a hálóba lőtt.

Vége:

Viktoria Plzen–Internazionale 0-1

Sporting CP–Tottenham 2-0

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×